coneix mas gircós

&

La primera notícia que es coneix de Mas Gircós és anterior al segle XVII i des d’aleshores fins a la nostra època ha estat una masia dedicada al cultiu de camps de cereal que la rodegen i a la ramaderia, beneficiant-se de l’activitat comercial de la vila comtal de Besalú, situada a pocs quilòmetres.

Mas Gircós és un referent com a masia en l’entorn de les colònies escolars i en caps de setmana i festiu és un emplaçament privilegiat per al turisme rural familiar o en grups.

La masia és una finca de 76 hectàrees i al voltant de la casa hi trobem una àmplia terrassa ajardinada, una antiga era, una monumental alzina, una piscina, una carpa i molts espais a l’aire lliure per gaudir de la natura.

Entre les activitats a realitzar des de Mas Gircós podem organitzar visites guiades a les viles medievals de la comarca, recórrer la zona volcànica i la fageda d’en Jordà o bé organitzar excursions pel bosc a peu o en bicicleta. Contacteu amb nosaltres si desitgeu més informació.

Serveis

Lloc: Mas Gircós s/n – 17850 Sant Ferriol (A 3km de Besalú)
Capacitat: 174 places
Número de legalització: 252
Habitacions: Habitacions de 2 a 20 persones distribuïdes en 3 sectors independents; Casa Gran, Baobabs i Vivenda.
Alimentació: Cuina pròpia, casolana i amb ingredients frescos.
Calefacció central: Sí, a tota la casa
Wifi: Sí, xarxa oberta per a visitants
Distància: Girona: 39km · Bcn: 132km · Lleida: 216km · Tarragona: 216km

Instal·lacions

INSTAL·LACIONS INTERIORS

 • 2 Sales polivalents
 • 2 Sales taller
 • Aula de natura
 • Sala audiovisual
 • Discoteca

INSTAL.LACIONS EXTERIORS

 • Piscina
 • Camp de torneig medieval
 • Carpa
 • Rocòdrom
 • Bosc vertical amb ponts i tirolines
 • Terrenys d’acampada
 • Itineraris natura

Sectors de Mas Gircós

&

CASA GRAN
La capacitat màxima d’aquest espai és de 80 places repartides en sis habitacions diferents amb lliteres, dues sales, dutxes i lavabos.

SUITE
La Suite es troba a la part alta de la Casa Gran. Té cuina, dormitori, llar de foc, sala d’estar i zona de menjador. També una gran terrassa, i una habitació extra amb lliteres per a una gran família.

VIVENDA
Una sala amb sofà i una llarga taula acompanyats de la llar de foc. Al costat es distribueixen tres habitacions amb lliteres.

ALTRES ESPAIS
La casa compte amb una sala de fusta per events, una gran carpa, el menjador comú i un chill out exterior, són alguns dels espais de Mas Gircós per a diferents events, ideal per a grans grups.

BAOBABS
Amb 56 places i una sala amb una gran taula. L’espai de menjador comú de la masia es troba contigu a l’espai de Baobabs.

Exteriors de Mas Gircós

&

entorn

&

garrotxa

La comarca de la Garrotxa té molts tresors naturals. Qualsevol època de l’any és màgica per visitar-la, per la tonalitat dels seus colors, que canvien d’una temporada a una altra.

pla de l’estany

El Pla de l’Estany és ple d’indrets de gran interès històric i paisatgístic, amb importants atractius turístics, naturals i culturals. El principal atractiu de la comarca és l’Estany de Banyoles.

Contacta'ns

No estem en aquest moment. Però podeu enviar-nos un correu electrònic i us contactarem, tan aviat com sigui possible.

Start typing and press Enter to search